Стивън Тайлър напусна Aerosmith

Култовата рок банда Aerosmith е пред разпадане. Причината - фронтменът на групата Стивън Тайлър (Steven Tyler) се отделя от колегите си с намерението да се занимава със самостоятелни проекти.

Новината дойде от китариста Джо Пери (Joe Perry), който разкри, че проблемите между членовете в нея датират още от няколко месеца, като особено са се засилили след травмата на Тайлър, получена по време на концерта в Южна Дакота.

Тогава вокалистът падна от сцената и се наложи да влезе в болница със счупено рамо, което доведе до отмяна на останалите изяви от лятното турне на Aerosmith.

Пери обаче е категоричен, че иска бандата да продължи съществуването си дори и в променена формация.

"Ние сме могъща група, свирим заедно от 40 години и нямаме намерение да се откажем толкова лесно. Дали със, или без Стивън, ще продължим напред. В момента просто се опитваме да намерим нова посока", коментира той.

Иначе легендарната рок банда от Бостън е основана през 1970 година. През годините тя успява да се наложи на световната музикална сцена, като досега има издадени 14 албума и редица хитове, сред които Dream On, Crazy, Cryin, I Don`t Wanna Miss A Thing и др.

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини