ОУ "Никола Вапцаров" отбеляза своя 60-годишен юбилей

Изображение 1 от 5

    ОУ "Никола Й. Вапцаров" отбеляза своя 60-годишен юбилей 

    Празникът започна с концерт – спектакъл „За бъдещето да си помечтаем“.

    Тържественото честване се състоя в залата на Артилерийски  комплекс в казармен район на 4-ти Артилерийски полк – Асеновград.

    На тържествената церемония присъстваха бивши и настоящи възпитаници на училището, директори на други училища, гости и жители на града.

    На събитието имаше и представители на община Асеновград - Мария Ташева и Георги Златев - главни експерти в дирекция "Хуманитарни дейности, проекти и сътрудничество".

    От името на кмета на община Асеновград, д-р Христо Грудев, те поднесоха поздравителен адрес и букет на директорката на ОУ „Никола Й. Вапцаров“ – Калина Василева.

    УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР,

    УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧИНИЦИ, РОДИТЕЛИ,

    Отбелязването на всеки юбилей е вълнуващ миг, защото той остава завинаги в сърцата. Това е празник на много поколения, оставили светла диря в летописа на училището. И не случайно празниците идват, за да извикат спомени от миналото, да ги свържат с настоящето и да прехвърлят мост към бъдещето.

    Уважаеми учители, поздравявам Ви за професионалната всеотдайност и мъдрост. Бъдете все така амбициозни и отговорни в стремежа си да подготвите младите хора, защото съграденото с любов остава вечно. А наградата за Вашия труд са успехите на Вашите ученици.

    Скъпи ученици, бъдете горди, че сте възпитаници на ОУ “Никола Вапцаров” гр. Асеновград. Вярвайте в мечтите си и имайте самочувствие на знаещи и можещи млади хора.

    На всички Вас, учители, ученици и родители желая здраве и благополучие. И нека всяка нова година Ви носи успехи и перспективи.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини