Apple пуска по-скъп iPhone Ultra през 2024

Главният изпълнителен директор на Apple, Тим Кук, заяви пред инвеститорите в компанията, че потребителите са готови да платят за най-добрия iPhone, който могат да получат.

Въпреки че Кук не каза дали очаква по-нататъшни увеличения на цените, той даде добър аргумент за това, че скъпите модели са логични. Apple вътрешно обсъди добавянето на iPhone от по-висок клас към върха на своята гама смартфони. И вече прави повече, за да разграничи своите Pro модели от стандартните iPhone, давайки на потребителите причина да плащат повече.

Когато iPhone 15 пристигне по-късно тази година, Apple ще диференцира допълнително нивата на продукта с набор от материали, процесори и камери. Това включва предоставянето на модела Pro Max на перископен обектив, който ще предложи подобрено оптично увеличение.

Планът на Apple да направи по-голяма разлика между Pro и Pro Max предизвика спекулации, че компанията ще избере нова марка от най-висок клас: Ultra. Apple вече използва това име за своя спортен смарт часовник от висок клас и топ версията на процесора M1.

Но вместо да преименува Pro Max на "Ultra", Apple може да добави още по-висок клас iPhone над двата Pro модела. Той би могъл да се появи през 2024 година. Samsung вече възприе този подход със собствения си телефон Ultra - модел, който предлага повече камери, по-голяма батерия, по-голям екран, поддръжка на стилус, допълнителна памет и различен дизайн.

Резултатите са добри, а потребителите са готови да дадат над 2000 долара за премиум устройство, смятат от Apple.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини