ПП и ДБ подписаха споразумението за общо явяване на изборите

Лидерите на партиите в коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ подписаха официално споразумението за съвместното явяване на парламентарните избори на 2 април.

Подписи под споразумението сложиха Кирил Петков и Асен Василев - за Продължаваме Промяната, Христо Иванов - за „Да, България“, Атанас Атанасов - за „Демократи за силна България“, Владислав Панев и Добромира Костова - за „Зелено движение“.

Поемаме ясен ангажимент заедно да продължим демократичната промяна и да работим за изграждане на истинско модерно управление. Наша обща отговорност е да осигурим ясна посока за развитие и да направим следващите конкретни стъпки за реформиране на институциите, за да върнем доверието на гражданите и да модернизираме страната, съобщиха от коалицията.

Обединяваме сили за постигането на една обща цел: развитие на България като справедлива държава с конкурентна иновативна икономика, висок стандарт на живот и намаляващо неравенство, заявиха още от пресцентъра на "Продължаваме промяната - Демократична България".

Във вторник (14 февруари) в 11 часа коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще внесе в ЦИК документите за регистрация за изборите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини