Търсят портиер в Езиковата и 20 тъкачи на електрически стан

Свободно работно място за портиер е обявено в Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров” в Хасково, става ясно сайта на Регионалното управление на образованието. Стаж и специфични умения не се изискват. Документи за кандидатстване ще се приемат до 6 март. Одобреният кандидат ще бъде назначен за определено време на пълен работен ден.

В хасковското Бюро по труда свободни работни места са обявени за лекар, логопед, оперативен счетоводител и ръководител на постановъчна дейност, като за заемане на длъжностите се изисква висше образование. За хора с по-ниска степен на образование работни места има за шивачи, готвачи, сервитьори, бармани, камериерки, продавач-консултанти, 20 шофьори на товарни автомобили за международни превози, 20 тъкачи на електрически стан, 6 газокаристи, автотенекеджия (помощник), автомонтьор в пункт за годишни технически прегледи, 20 оператори за производство на автомобилни компоненти.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Йо
    Йордан
    30 0
    11:38, 5 мар 2023
    Търси се портиер с висше образование (и най - важното - с подходящите връзки и контакти) за заплата 900 лева за определено време на пълен работен ден !!! Шивачките да са най - малко с бакалавърска степен в областта на текстила и да са готови на всякакви извращения от ръководството за заплата 850 лева.
  • 2
    Ру
    Румен
    21 0
    13:25, 5 мар 2023
    Наскоро назначиха портиер в Езиковата гимназия, диджей Станчо , но явно нещо не му е харесало и едвам изкара 1 седмица.
  • 3
    Ат
    Атанаска
    29 0
    13:53, 5 мар 2023
    Може да търсят охрана но забележете, че никой не търси директор, а няколко от директорите на училища са над пенсионна възраст т.е. заемат места на млади кадри!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини