Пълнолуние в Дева днес

Днес е последното пълнолуние за тази зима. То преминава под знака Дева и е изпълнено със смисъл и обрати за всички зодии. Но за 4 зодиакални знака, това пълнолуние ще бъде още по-съдбовно, защото обещава да сбъдне големите им мечти.

Днес небето ще бъде озарено от т.нар. "Захарна луна". Освен това тази Луна се нарича още Луна на враната – смята се, че гарваните сигнализират с граченето си края на зимата. Нарича се още Захарна луна, защото по това време започва събирането на захарен сок от клена, както и Целомъдрена луна, защото символизира чистотата на ранната пролет. Всички имена на това пълнолуние по един или друг начин са свързани с прехода от зима към пролет и промени в природата.

Пълнолунието в Дева ще донесе изненади и промени за всички знаци на зодиака. Енергията на зодия Дева е аналитична, организирана и фокусирана върху благосъстоянието, така че това пълнолуние бележи старта на идеално време да изчистим пейзажа си от изтекъл емоционален багаж и да се освободим от токсичните си мисли или взаимоотношения. Да, все още сме в чувствителния сезон на Риби, но енергията на това пълнолуние подчертава отговорната ни страна и ни помага да видим какво точно трябва да бъде освободено.

Ето и кои 4 зодии ще имат шанса да сбъднат своите мечти и желания по време на Захарната луна днес:

Близнаци

На 7 март Луната ще освети вашия 4-ти дом на дома и семейството, подтиквайки ви да анализирате как да бъдете по-добри към онези, които наричате "свой дом". Вие не сте от хората, които анализират ситуацията прекалено много, не се вглъбявате във всяка емоция, но това пълнолуние ще ви "размекне", ще ви направи по-сантиментални и най-важното - ще ви даде ценен урок за това кои хора си струва да задържите в живота си и кои не. Приемете всичко, което ви се случва през тоиз ден като знак от съдбата!

Дева

Пълнолунието ще ви накара да търсите начини да изразявате себе си, да прекрачите собствените си граници, да се нагърбите с повече, отколкото смятате, че можете да понесете. Но ще бъдете изненадани колко силни и способни сте всъщност и това е дарът, който пълнолунието в Дева ще ви донесе. Пригответе се да се гордеете със себе си!

Стрелец

Кариерата и професионалният ви път ще процъфтяват в този ден, а и като цяло през целия месец. Вие сте човек, който обича да има строго подредени приоритети в живота и това ще ви се отплати по време на пълнолунието в Дева. Ще успеете да изпъкнете с тези ваши страхотни качества, а плановете ви ще се осъществяват един след друг като на магия. Все пак се погрижете и за личното ви време - не бива всичко да бъде само работа, работа, работа.

Риби

Луната ще озари вашия7-ми дом на романтичните взаимоотношения, предизвиквайки ви да подредите хаоса в сърцето и душата ви. Независимо дали сте обвързани или не, чувствате, че имате нужда от някаква промяна на любовния фронт. Сега е моментът да действате и да я осъществите - било то да направите следващата крачка във връзката ви или пък да направите първата крачка към потенциален любовен интерес. При всички случаи ще ви върви в любовта и то много.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини