Виктория подписа с "Уорнър мюзик" и пусна нова песен

Българската певица Виктория подписа договор с „Уорнър мюзик“. Днес е премиерата на първия ѝ сингъл от съвместното партньорство с една от трите най-големи музикални компании в света. Песента носи името Lover’s Trial, съобщават от „Орфей мюзик“. 

Те коментират, че подписването с „Уорнър мюзик“ e голям успех за Виктория, която имаше възможност да представи България на „Евровизия“ през 2020 и 2021 година. Сделката се дължи на съвместената работа на изключителния лицензиант на компанията за България - „Орфей мюзик“, чрез който се дистрибутират дигитално синглите на певицата от края на 2022 година, и на продуцентската компания зад Виктория – Ligna Studios, която стои зад музикалните ѝ проекти и международните ѝ успехи от 2019 насам. 

„Много съм щастлива, че ставам част от семейството на „Уорнър мюзик“. Благодаря на всички, които подкрепят мен и моята музика. Lover’s Trial е песен, с която много се гордея. Вдъхновена е от раздяла, която изживях наскоро и разказва за този кръговрат от смесени и много силни чувства, в който често попадаме в края на една връзка“, казва певицата.

Музиката и текстът Lover’s Trial са нейни, но работи по тях с шведските композитори Оливър Бьорквал, Хелена Ларсон и американката Софи Хинтц. Видеото е режисирано от Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, а главен оператор е Дамян Димитров.

Можете да чуете Lover's Trial по-долу , предоставена на Youtube от WM Poland/WMI или да гледате видеоклипа на канала на Виктория (не е разрешен за споделяне на други сайтове)

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини