Тази вечер в Перник ще бъде представена книгата "Питай сърцето" на Андрей Николов

Днес в тържествената зала на Минната дирекция в Перник ще бъде представена дебютната книга "Питай сърцето" на младия автор Андрей Николов. Това оповестиха от Областна администрация, стояща зад организацията на събитието.

"Питай сърцето" е книга за благодарността, обичта към себе си и осъзнатостта като ключ към наслаждението на живота. Допускайки ни да надзърнем в неговата лична житейска история, авторът ни подтиква да се замислим за собствените си убеждения и настройката, с която посрещаме всеки нов ден.

Андрей Николов е на 42 г. Роден е и живее в София. Жизненият му път е съпроводен с динамика и различни дейности. Понастоящем е предприемач, инвеститор и организатор на събития. Николов е основател и на благотворителна инициатива. През годините е работил в сферата на търговията, финансите, управлението на активи и покупко-продажби на недвижими имоти.

По време на представянето на книгата "Питай сърцето" в Перник ще проведе и безплатен семинар за личностно развитие и усъвършенстване. Той ще бъде комплимент от автора към публиката.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини