Коронясаха Кралица и Принцеса на турнира по художествена гимнастика „Аида“

    Грациите, които се състезават на двудневния Международен турнир по художествена гимнастика „Кралица на Аида“, който се провежда в Хасково вече си имат короновани особи.

    На тържествена церемония в първия ден на надпреварата, която започна рано тази сутрин, бяха избрани за Кралица на Аида Божена Василева от шуменския клуб „Ритмик“ и за Принцеса на Аида- Адрияна Станчева от „Импала“-Стара Загора.

     На откриването на турнира заместник-кметът на Хасково Мария Вълчева приветства младите надежди на художествената гимнастика от цялата страна, Босна и Херцеговина, Сърбия и Черна гора.

    Над 500 гимнастички са в Хасково, за да се опитат да спечелят купите и медалите на петия поред турнир, на който домакин е местния клуб по Художествена гимнастика „Аида“, с президент Яна Михайлова. Турнирът се осъществява с организационната подкрепа на Българската федерация по художествена гимнастика и Община Хасково.

    Днес идивидуалните състезателки  вече успяха да покажат талант и грация. През утрешния следват съчетанията на ансамблите. В неделя са и надпреварите в естестическата гимнастика и в масовия спорт- Гимнастрада.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини