Рокади в БАБХ

Д-р Антонио Радоев е освободен от поста заместник-изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните. На неговото място е назначен д-р Валентин Атанасов, съобщиха от агенцията.

Той ще отговаря за дейността на дирекции „Здравеопазване и хуманно отношение към животните“, „Контрол на фуражите и страничните животински продукти“, „Контрол на ветеринарномедицински продукти и инвитро диагностични ветеринарномедицински средства“ и дирекция „Граничен контрол“, както и за Националния диагностичен научноизследователски ветеринарномедицински институт „Проф. д-р Г. Павлов“, град София по отношение на диагностиката на заболявания по животните.

Д-р Атанасов е магистър по ветеринарна медицина от Тракийския университет, град Стара Загора.

Кариерата му започва като ветеринарен лекар в град Плевен. В периода от 1990 г. до 1995 г. е ръководител на държавен ветеринарен участък в град Тръстеник, Плевен. След 1995 година последователно заема позицията началник сектор на Държавно ветеринарно-санитарния контрол в град Плевен, директор на Районната ветеринарномедицинска служба. От 2000 до 2003 г. е началник сектор в Столичната инспекция към Държавно ветеринарно-санитарния контрол.

В периода от 2007 до 2009 година заема длъжността заместник-генерален директор на Националната ветеринарномедицинска служба (НВМС).

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини