Новият албум на Махалия - класически и искрен R&B

Излезе вторият албум на изгряващата британска R&B звезда Махалия. Включващ Стормзи, Джоджо и едни от най-честните й текстве до момента, новият албум на родената в Лестър певица удря там, където боли.

Албумът "IRL" ясно показва склонността на Mahalia към хитове от миналото. И все пак, както казва Махалия в скорошно интервю, лирически той се фокусира повече върху нейното настояще и бъдеще и как десетилетие правене на музика я е накарало да повярва, че "уязвимостта не е слабост".

За разлика от предишния си албум "Love And Compromise" от 2019 г., сега Махалия иска да сподели истински моменти, да зарови томахавката и да покаже на слушателите коя е всъщност. "IRL" е успешна проява на това желание, като песните разкриват всичко – от увереността, която е намерила по време на терапевтични сеанси, до травмата във връзката, с която е смятала, че вече е приключила.

И накрая, това е истински класически R&B албум, с ефирна атмосфера, кадифени пулсиращи баси, кристални клавири и ненапрягащо темпо, който, йе, ще ви отнесе в безвремието на безкраен цикъл споделени прозрения.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини