Директорите на две детски градини бяха изпратени с плакет и благодарности

Изображение 1 от 3

    Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев връчи лично специален плакет на Кети Георгиева – дългогодишен директор на ДГ „Бако Динчо“ в града.

    Повод за жеста е пенсионирането й и в знак на благодарност за всеотдайността и любовта, с която се отнасяше към всички деца, родители и колеги.

    Кети Георгиева успя да създаде здрав и сплотен колектив.

    Близо 40 години от живота и кариерата си тя е отдала на образованието на най-малките жители на общината, а впоследствие става и ръководител на немалък екип.

    „Поднасям Ви плакет „Асеновград“ и този красив букет цветя и Ви благодаря за всичко, което сте направили за децата на нашия град.

    Предстоят Ви съвсем заслужени години на почивка!

    Изразявам своето дълбоко уважение към Вас, към професионалния Ви път, от името на жителите на цялата общината.

    Благодаря Ви за възпитанието, грижата и обучението на нашите деца. И не на последно място – за наследството, което оставяте след себе си – екип от отлични професионалисти“, каза пред присъстващите д-р Грудев.

    „Аз също благодаря на Вас и екипа Ви за загрижеността и изключително добрата комуникация, която винаги е била в основата на решаването на какъвто и да е възникнал проблем.

    Пожелавам на всички най-вече здраве, много сили и енергия, независимо в каква позиция сме, за да продължаваме да се грижим за бъдещето на нашия град – децата“, сподели развълнувано Георгиева.

    Още един плакет „Асеновград“ е предназначен и за друг дългогодишен директор. А именно – Златка Тоскова, ръководител на ДГ „Никола Вапцаров“ в града.

    И тя излиза в заслужена почивка, след навършване на възрастта си за пенсиониране.

    Тоскова също се радваше на подкрепата на своите колеги и срещаше благодарността и разбирането на родителите за грижите към децата им.

    Плакетите се връчват за значим принос в предучилищното образование на Асеновград и за дългогодишни професионални постижения, като директори на гореспоменатите детски градини.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини