Samsung Galaxy S24 Ultra ще има 50МР телефото камера

Компанията отново ще опита да е най-активния производител на смартфони през първото тримесечие на 2024г. Тогава ще се проведе премиерата на Galaxy S24 Series. Флагманите ще трябва да повторят успеха на своите предшественици и ще наградят важни компоненти. Вече са известни някои важни детайли за техническите параметри на смартфоните.

Така например научихме, че Samsung ще използват Exynos процесори в смартфоните Galaxy S24. Съществува голяма вероятност европейските модели да са базирани именно на Exynos 2400. Oчаква се устройствата да имат и по-тънки рамки около екрана, което ще допринася за по-атрактивния дизайн.

Популярният типстър IceUniverse публикува информация за неочакван камера ъпгрейд на Galaxy S24 Ultra. Според данните компанията планира да ъпгрейдне новия флагман с 50MP телефото камера с 3x оптично увеличение. На практика това е пет пъти по-висока резолюция от 3x телефото камерата на Galaxy S23 Ultra, съобщава SamMobile.

Подобрената камера трябва да предложи много по-високо качество на снимки и видео не само при 3х зуум, но и при други нива на увеличение до 9х. Основната камера вероятно ще е ISOCELL HP2 с 200-мегапикселва резолюция. По този начин Galaxy S24 Series ще са едни от най-добрите смартфони за мобилна фотография през 2024г.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини