Тя се завърна! Ариана Гранде с нови изпълнения на живо за юбилея на първия си албум

Дебютният албум на Ариана Гранде, Yours Truly, официално навършва 10 години и суперзвездата чества крайъгълния камък в своята кариера с много подаръци за феновете.

В петък (25 август) излиза луксозно дигитално издание на Yours Truly, заедно с новозаписани изпълнения на живо на "Honeymoon Avenue" и "Daydreamin’". Ариана Гранде използва своите Instagram Stories, за да уточни, че луксозното дигитално издание на албума ще включва "На живо от Лондон, актуализирани версии на песните, които изпълнихме". 

В събота (26 август) Ариана Гранде ще пусне първата част от Q&A, а изпълнение на живо на “Baby I” в неделя (27 август). Вторник (29 август) носи още две изпълнения на живо (“Tattooed Heart” и “Right There”). И накрая, в сряда (30 август), когато се навършват 10 години от датата на издаване на албума, звездата ще изпълни на живо "The Way", нейния дует с покойния й бивш приятел Мак Милър, пише певицата.

Оригиналният Yours Truly, който излезе на 30 август 2013 г., отбеляза официалното навлизане на Гранде в музикалния свят. Дотогава тя беше известна само с ролите си в сериала Victorious на Nickelodeon, неговия спиноф Sam & Cat и бродуейския мюзикъл 13.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини