Асеновградчани с възможност за мнение по новото разписание на влаковете

Във връзка с постъпило писмо от Областна администрация - Пловдив, община Асеновград информира жителите, че стартира допитване до гражданите, от страна на „БДЖ – Пътнически превози“.

Ежегодно, в последния месец от годината, влиза в сила ново разписание на влаковете в страната.

Предстои същото да стане актуално на 10-ти декември и ще бъде с период на действие до 14.12.24 г.

Разработеният към момента проект на „График за движение на влаковете“ за 2023 г./2024 г. е публикуван за обществено обсъждане на официалният сайт на дружеството: https://www.bdz.bg/bg/a/proektt-na-grafik-za-dvizhenie-na-vlakovete-za-2024-g-e-publikuvan-za-obshchestveno-obszhdane

По молба на „БДЖ – Пътнически превози“ за информиране и улеснение на гражданите, община Асеновград се ангажира да приема предложенията, които впоследствие да препрати към дружеството.

Срокът, в който хората могат да изразят мнение по отношение „График за движение на влаковете“ за 2023 г./2024 г., е 29.09.23 г. (петък). Предложения за промени в разписанието могат да се подават писмено по следните начини:

на хартиен носител в деловодството на община Асеновград;
на онлайн портала за сигнали, предложения и въпроси – https://signals.asenovgrad.bg/
на е-mail: obshtina@asenovgrad.bg 

Община Асеновград поема ангажимента да обобщи и препрати на железопътното дружество всички постъпили писмено граждански предложения за промени в разписанието на влаковете.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини