18-годишен без книжка с пълен ван мигранти катастрофира след гонка в София

Поредна катастрофа с мигранти в София. Инцидентът е станал на кръговото в софийския квартал „Драгалевци”. На място има 6 полицейски коли и 2 линейки.

Около 05:00 ч. ван, превозващ мигранти, не се подчинил на стоп палка на полицаите в района на „Черната котка” на АМ „Тракия" , научи NOVA. Последвали заградителни действия в опит да бъде заловен. След това се ударил в такси на Околовръстен път и бул. „Черни връх”. 

Зад волана на вана бил 18-годишен без книжка. В автомобила са установени 17 чужди граждани без документи за самоличност. По техни данни са от Афганистан. Двама са настанени в „Пирогов”, двама във ВМА и двама в ИСУЛ с леки наранявания.

Пробите за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. Трафикът в района е затруднен. Пред NOVA говори таксиметровия шофьор, чията кола е била пометена. 

„Видях, че полицаите спират автомобилите. В началото помислих, че става въпрос за проверка. Опитах да мина в лява лента, но единият униформен ми даде сигнал да намаля. В това време ме удариха много силно. Нямаше никакъв спирачен път", разказа мъжът.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини