Комедията „Няма места“ на Театрално-музикалния център в Кърджали гостува в Брезник

Комедията „Няма места“ от Емил Йотовски гостува в Брезник на 13 декември. Спектакълът, режисиран от Гълъб Бочуков, е на Театрално-музикалния център в Кърджали и ще се играе в големия салон на Народно читалище „Просвещение 1870“, съобщи за БТА секретарят на културната институция Борис Борисов.

„Няма места“ е иронична и свежа българска комедия на абсурда, подхранена от характера на времето, в което живеем. В нея всичко става по български - по трудния и сложен начин.

Сюжетът на представлението се развива в малък селски хотел, близо до морето, където се срещат група хора, които животът трудно би събрал. Това са хора, на които никак не им е чужда алчността, завистта или глупостта и са готови на всичко. Написана с много чувство за хумор, пиесата предизвиква както смях, така и размисъл и тъга, казват от екипа на продукцията.

В ролите се превъплъщават актьорите Мая Бежанска, Емануил Манолов, Мустафа Исмаил, Динко Ковачев, Маринела Драгомирова, Атанас Атанасов, Адриана Кънчева и Божидар Георгиев. Сценографията е дело на Николай Нинов, а костюмите - на Томиана Томова-Начева.

Входът за представлението е свободен, допълват от читалището в Брезник.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини