Пол Маккартни изнесе таен и изненадващ концерт в Бразилия

Пол Маккартни изнесе изненадващ концерт пред публика от 300 души в града Бразилия, съобщи Ройтерс.

Пространството на изявата е сравнимо с това на клуб "Кавърн" в Ливърпул, където "Бийтълс" започват кариерата си, т.е. - малко. Въпреки високите температури 81-годишният Маккартни изпълни сет от 22 песни, като включи както хитове на "Бийтълс", така и парчета от соловата му кариера.

Концертът е обявен в последната минута. Маккартни е съобщил в социалните мрежи във вторник сутрин, че по-късно същия ден ще свири в клуб "Шоро", за да отбележи началото на турнето си Got Back в Бразилия. Според съобщението билетите са били "изключително ограничено количество". Опцията за закупуване на билети е била възможна единствено за феновете, които вече са имали билети за концерта в четвъртък на стадион "Мане Гаринча". Билетите са били на цена между 41 и 82 щатски долара - много по-ниска от тази на билетите за останалите концерти от турнето, и са били продадени за няколко минути. Феновете, които са успели да си купят билети, са получили специални гривни за достъп. Организаторите на концерта са предотвратили възможността за записи и снимки с телефони и камери, а несъгласните са били отстранение от охраната.

Турнето на Маккартни Got Back ще премине през градовете Бразилия, Бело Оризонте, Сао Пауло, Курутиба и Рио де Жанейро, като ще се случи през следващите две седмици.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини