Община Радомир информира гражданите, че Област Перник се намира в код „жълто“ с предупреждение за значителни валежи

СЪОБЩЕНИЕ ДО ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ
Съобразно информация от НИМХ-БАН издадена на 13.12.2023г. за периода от
15.12.2023г. и предстоящите почивни дни, Община Радомир информира гражданите, че Област Перник се намира в код „жълто“ с предупреждение за значителни валежи.
Дъждът ще преминава в сняг и ще се образува нова снежна покривка. Ще има условия за виелици и навявания по планинските проходи. На много места се очакват обилни снеговалежи и понижаване на температурите.
Молим гражданите за повишена бдителност, при неоходимост от пътуване
автомобилите да са с готовност, съобразена със зимната обстановка.
Отговорните представители на институциите, част от кризистния щаб към Община Радомир са информирани за предстоящото влошаване на метеорологичната обстановка и са в готовност, при необходимост да се съберат, за максимална ефектвност на процесите по отстраняване на възникнали аварии.
Община Радомир ще съблюдава
навременната и ефективна работа на снегопочистващите фирми, но предвид динамично променящата се и често усложнена обстановка в дните на интензивен снеговалеж, сигнали за проблеми отново ще се приемат на дежурен телефон: 0885 599 292
Напомняме, че тротоарните площи пред жилищни сгради, заведеня и магазини следва да бъдат поддържжани в добро състояние за придвижване на гражданите от собствениците или наемателите на съответните помещения.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини