Кметът на Асеновград: Нека доброто никога не напуска сърцата и умовете ни!

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев отправи поздравления към асеновградчани по повод коледните и новогодишните празници:

Скъпи съграждани, жители на община Асеновград,

С наближаването на коледните и новогодишните празници желанията и мечтите на всеки от нас стават по-силни и по-истински.

Магията на Рождество се носи във въздуха, изпълва сърцата и домовете ни, прави ни сякаш по-добри и човечни.

Празничните светлини се усмихват, вълнуват децата и правят града да изглежда, като едно вълшебно място, посипано с коледна магия и добрина.

Натежалите елхи греят и отразяват детските мечти. Лампичките премигват с надежда за едно по-добро утре, а зад вратите на домовете ни се стели аромат на домашно приготвени гозби, на споделеност и трепетно очакване.

Всяка година Коледа и изпращането на старата година показват най-доброто, което носим в гърдите си, а погледите ни са обърнати към новото, което с топли прегръдки или шумни фанфари, очакваме да влезе в животите ни.

За тази Коледа искам да ни пожелая само едно – да бъдем здрави! Когато човек е здрав, той има и всичко останало – усмивки, обич, щастие и благополучие!

Нека дълги години широко отваряме вратите на родните си домове за любимите си хора. Да посрещаме с топлина и усмивки сплотените си и благодарни семейства, а те да изпълват сърцата ни с обич и нежност.

Нека мечтите ни бъдат чисти и невинни, като грейналите от вълнение детски очички. Нека обичта ни бъде неопетнена и искрена, като прегръдките, които даряваме в празничната вечер.

И нека доброто никога не напуска сърцата и умовете ни.

Нека бъдем добри и човечни, не само по Коледа, а през цялата година, защото именно добрината, която даряваме, придава смисъл на целия ни живот.

Може би, повечето от нас сме големи, за да искаме подаръци. Но пожелавам на всеки да получи – много и все хубави, такива, за които дълго сме мечтали, или пък каквито изобщо не сме подозирали, че могат да ни се случат. Топлещи, докосващи и безценни.

Нека Коледната снежнобяла магия се настани дълбоко в сърцата ни, за да огрява пътя ни и да носи в дните ни мир, щастие и благоденствие. И нека никога да не забравяме, че не само по Коледа стават чудеса, а целият живот е едно безкрайно чудо, стига да имаме топлина и обич, които да ни греят! А всички ние, като сплотено общество, си имаме и от двете по много!

Топли, споделени и вълшебни коледни празници, скъпи асеновградчани! Нека Рождество Христово донесе мир, здраве и светлина на общината ни, на децата ни и на цяла България!

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини