Глобалната премиера на Redmi Note 13 Series ще е на 15 януари

Конкуренцията при смартфоните се очертава да е доста изострена през следващите тримесечия. Още в първите дни на новата година ще видим няколко интересни премиери. Xiaomi също не са изключение, тъй като планират скоро да стартират продажбите на Redmi Note 13 Series на глобалния пазар. Серията бе представена в Китай още през септември.

Европейската премиера на Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 5G Pro и Redmi Note 13 5G Pro+ ще стане факт на 15 януари. Компанията потвърди информацията с постер, който изобразява камерите на смартфоните. Това не е случайно, като възможностите за фотография са отличителна характеристика на премиум моделите.

Самото събитие ще се проведе под слогана “Every Shot Iconic” и ще се излъчва онлайн в социалните канали на компанията. Потребителите вероятно ще проявят най-голям интерес към Redmi Note 13 Pro и Note 13 Pro, тъй като имат 200МР камери. Двата модела ще споделят още 6.67-инчови OLED екрани със 120Hz опресняване.

Другите спецификации включват резолюция от 2712х1220 пиксела, но също Snapdragon 7s Gen 2 и Dimensity 7200 Ultra процесори. За сравнение стандартният модел ще се захранва от Dimensity 6080 SoC и няма да има същите впечатляващите камери. Все пак този компромис ще гарантира и по-ниска цена.

Redmi Note 13 Series ще са достъпни в Prism Gold, Arctic White, Stealth Black, Arctic White, Coral Purple и Midnight Black цветове.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини