Пиян и дрогиран българин загина в катастрофа във Великобритания - и засне всичко на видео

27-годишен българин загина в катастрофа във Великобритания, но преди това се снима как шофира с близо 190 км/ч. За случая разказва британското таблоидно и сензационно издание "Mirror".

То цитира информация от местната полиция, която съобщава, че мъжът се е снимал, когато колата му се е преобърнала, а той е изхвърчал през прозореца, тъй като е карал без предпазен колан. В резултат на инцидента е получил сериозни наранявания, които са довели до смъртта му.

Инцидентът се е случил в началото на февруари, но тялото на жертвата е открито много по-късно - едва в края на миналата седмица.

В кръвта на шофьора са открити употреба на алкохол, наличие на амфетамин, както и следи от кокаин.

Българинът е идентифициран като 27-годишен мъж, роден във Варна. Той няма постоянно местожителство във Великобритания. При претърсването на автомобила е открита шофьорската му книжка, както и българска лична карта.

При разследването на местопрестъплението властите са открили и мобилния му телефон, на който е имало видеоклипове. Последното видео е заснето малко преди фаталния инцидент. То е с продължителност от 52 секунди и на него се вижда как мъжът кара със 187 км/ч. Кадрите са направени на около 80 м от мястото на катастрофата, твърди изданието, като се позовава на информация от органите на реда.

Доказателствата на разследващите сочат, че той се е движил със значително по-висока скорост от допустимата при лоши пътни условия поради продължителния дъжд в района.

Източник: boulevardbulgaria.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини