Голи, по-голи, най-голи - партито на Vanity Fair след Оскарите

Първоначалната ни идея за заглавие на този материал беше със "секси, по-секси, най-секси...", но след като внимателно разгледахме подбраните снимки, се спряхме с "голи, по-голи, най-голи...". И определено има защо.

Тоалетите на червения килим са една от най-коментираните теми след всяка звездна церемонията. И ако на събитието по раздаването на Оскарите обикновено се залага на елегантността и безупречния стил, то на неизменно следващото ги парти звездите винаги са по-дръзки, по-разголени и секси по малко по-различен начин.

В търсене на провокативното обръщаме поглед към афтърпартито на Vanity Fair. А там винаги има какво да се види.

И тази година десетки звезди (много не присъстваха на раздаването на Оскарите) не пропуснаха да станат част от големия купон. Модели, музиканти, актьори и половинки позираха гордо пред камерите, за да може след това целият свят да говори за тях. Ние пък подбрахме едни от най-популярните и секси дами, които привлякоха вниманието ни с избора си на рокли.

Дженифър Лорънс в рокля на Givenchy от 1996 г., в която сме виждали облечена и Кейт Мос на ревю преди повече от 25 години, припомня Glamour.

Хайди Клум е в Harris Reed.

Ева Лонгория е цялата блясък и сексапил.

Марго Роби също ни връща назад във времето с рокля на Mugler от 1996 г.

Секси и закачлива - Емили Ратайковски е в Jacquemus.

И като стана дума за сексапил, няма как да не обърнем внимание и на Джесика Алба в Tamar Ralph.

Криси Тейгън се беше доверила на Oscar de la Renta.

Парис Хилтън

Джоди Търнър-Смит

Ванеса Хъджинс

На фона на всички прозрачни и изрязани тоалети на дамите обаче, не можем да отречем, че най-гол за вечерта определено си остава Джон Сина.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини