Дете засне как баща му пребива майка му в Бобов дол

Изображение 1 от 2

  Тежък случай на домашно насилие в Бобов дол, заснет от детето на жертвата, съобщи NOVA. 24-часово издирване и арест последва публикуването в социалните мрежи на клип, сниман от 12-годишно момиче, в който се вижда как баща му пребива майка му.

  Пред Bulgaria On Air битата жена обясни, че не се е случило нищо кой знае какво и такива проблеми има във всяко семейство. Тя настоява мъжът ѝ да бъде освободен и е категорична, че никога няма да подаде жалба срещу него.

  Майката на потърпевшата, която качила видеото в социалните мрежи, обясни пред NOVA, че дъщеря ѝ, е зависима от мъжа, който системно я тормозел.

  Жената уточнява, че след побоя, заснет на клипа, внучката ѝ ѝ звъннала по телефона. Тя опитала да се свърже с дъщеря си, но тя не отговорила.

  "Детето ми изпрати клипа и беше написала "Виж". В момента, в който отидох в жилището, зет ми беше доста агресивен. Помолих го да напусне, тъй като жилището е на дъщеря ми и е предоставено от мен. Той си събра багажа и излезе. Не мога да разбера защо дъщеря ми не иска да подава жалба. Според мен е зависимост, той знае как да я манипулира. Искам да я остави на мира и тя да живее спокойно”, уточни майката на пострадалата.

  Съвсем различна версия разказа майката на мъжа. Тя уточни, че тормоз и насилие е имало, но то не е било от мъжа към жената, а от жената към мъжа.

  „Случаят не е такъв, какъвто ги описват. Скарали са се, в клипа е заснето само той как е удря, но всъщност версията е, че тя му е посегнала с нож и е искала да го намушка в корема. Той никога не я е бил”, добави майката на мъжа.

  Той беше задържан в София след 24-часово издирване. Предстои да му бъде повдигнато обвинение. 

  Съпругата му е подавала жалба срещу него през 2019 г. И тогава сигналът бил за побой. Впоследствие обаче жената се отказала от показанията си и по случая не е било образувано досъдебно производство.

  През годините мъжът е осъждан за това, че намерил чужда вещ и не я върнал. Има и наложена глоба от 1000 лв. за хулиганство. Какво ще бъде наказанието му сега, зависи от степента на травмите на потърпевшата.

  „Няма извършена медицинска експертиза, която да квалифицира деянието - дали то ще бъде по ал. 1, където наказанието е лишаване от свобода до три години, или по ал. 2, където се предвижда затвор до една година”, каза във вторник говорителят на Районната прокуратура в Кюстендил Крум Крумов.

  Източник: nova

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини