„Молец“ завършва поредица от концерти в зала „Арена София“

„Молец“ завършва поредица от концерти в зала „Арена София“ на 21 ноември, съобщават от екипа на дуото. 

Началото на тазгодишното турне ще бъде поставено на Античния театър в Пловдив – на 15 август, и ще продължи на 13 септември в летния театър на Варна.

„Крис и Юли са подготвили ново, неочаквано пътешествие. Всеки, независимо от предхождащия му път, възраст или светоусещане, ще търси и намира себе си в творчеството на „Молец“. 2024 ще разкрие изцяло нов звук. Турнето ще представи три нови музикални вселени, които ще вникнат по-надълбоко от всякога, а живите инструменти, хореографията и декорите ще ни съпътстват и превеждат през всяка една от тях“, посочват още организаторите.

„Колко бяхме притеснени, когато пускахме първия ни трак „Мед“ началото на 2021 г. Помня, че един от коментарите под песента беше „Кога ще пълните Арената?“. Ето, че три години по-късно вече има и дата“, коментира Юли. „Все още опитвам да осмисля нещата, които ни предстоят. Всяка година го казвам и всяка следваща е в пъти по-голяма и трудна за осъзнаване. Надявам се, да не спра да го повтарям. Благодарен съм, че имаме тази възможност. Това, което сме замислили за тази година, е най-смелият ни опит, най-искреният и най-молецкият към днешна дата!“ допълва Крис.

Турнето през 2023 г. събра над 20 000 души и беше разпродадено седмици преди събитията.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини