Алекс Уорън сподели трогателния сингъл „Save You A Seat“

Изображение 1 от 2

    Веднага след издаването на „Before You Leave Me“ (1,8 млн. стриймвания през третата седмица), талантливият певец и автор на песни – Алекс Уорън, представи следващия си запис – „Save You a Seat“, който е придружен от видео с  изпълнение на живо, заснето в красива църква.

    Само с няколко публикации за популяризиране на „Save You a Seat“, песента вече има над 37 000 създадени видеа в TikTok с над 256 милиона гледания общо. Настроението на това парче завладява слушателя.

    Алекс пише тази песен за това как ще запази място за двамата си покойни родители на предстоящата му сватба през лятото. Това е вечна почит към безкрайната любов, която остава дори в отсъствието на онези, които вече не са сред нас физически. Това е меланхолична прегръдка за всеки, който е претърпял загуба.

    „Родителите ми не са живи, за да ме видят как се женя, така че им запазвам място. „Save You a Seat“ е изключително специална за мен, тъй като ще се женя през юни. Позволява ми да илюстрирам усещането, че те са там духом, че мога да видя тези празни места, докато жена ми върви към олтара.

    Също така беше страхотно да видя как песента става хит в TikTok и да видя видеоклиповете на всички със звука. Изгубена майка/баща, куче или домашен любимец, дете или приятел. ВСЕКИ знае какво е загуба. Така че съм много развълнуван да споделя тази песен с всички”, споделя Алекс Уорън.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини