Лена Бориславова: Съставът на служебния кабинет - политически неприемлив, силно провокативен

„Димитър Главчев избра страна. Ако наистина е имал собствен избор при нареждането на този кабинет, той избра страната на ГЕРБ-ДПС и остави в кабинета онези министри, които от наша гледна точка бяха силно критикувани заради съмнения в това, че те ще осигурят честни и независими избори. А именно министърът на електронното управление и вътрешният министър“. Това заяви Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“ (ПП).

По думите ѝ пред bTV съставът на този служебен кабинет е не само политически неприемлив за ПП, а е силно провокативен и повдига изключително много озадачаващи въпроси по отношение на трите големи скандала в момента.


„Първият голям скандал е свързан с „Турски поток“ и енергетиката. Другият голям скандал е ситуацията в съдебната система.


За нея промените в Конституцията са добри и те постигат целта на ПП президентът да не може едностранно и без никакъв контрол да избира кой да бъде служебен премиер.


По отношение на Калин Стоянов тя заяви, че не може да има протести, да има критики спрямо неговата работа и да отказва да отговаря на въпросите на депутатите в Народното събрание и след това Димитър Главчев да го назначава.

 

Източник: FrogNews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Гр
    Грасоподавател
    3 -4
    10:03, 8 апр 2024
    Тия мошеници, крадци и интриганти от ПП ДБ, колкото по-бързо ги отсвирим на следващите избори ще е по-добре за цялата ни държава!
  • 2
    До
    до гласоподавател
    3 0
    17:59, 8 апр 2024
    Бойко е за затвора. Пеевски също.Нищо няма да се оправи в тая държава ако тия двамата продължават да са там. Те ще са богати и ще продължават да крадат, а вие ще сте си все така бедни. Герб трябва да не притежават власт, ама никаква, никакви хора в регулаторите, никакви в МВР, никакви в митниците. Или на тебе ти плащат за да пишеш друго?
  • 3
    До
    до гласоподавател
    2 0
    18:01, 8 апр 2024
    и никакви хора в прокуратурата !
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини