Международната конференция „Инструменти за зелена младежка работа“ и Международният младежки обмен бяха открити днес

Изображение 1 от 3

    Международната конференция „Инструменти за зелена младежка работа“ и Международният младежки обмен, в които участват млади хора от България, Норвегия, Португалия и Сърбия бяха открити днес.
    Конференцията беше открита в Тържествената зала та Минната дирекция от зам.-кмета на община Перник Стефан Кръстев и Наталия Митева - заместник-министър на образованието и науката. В събитието участваха още младежки работници от Националната мрежа на младежките центрове в страната, представители на местни образователни и младежки организации и институции.
    В продължение на два дни в града ни ще бъдат представени и дискутирани европейски и национални добри практики и как младежките работници могат да ги адаптират и прилагат в своята работа.
    Младежкия обмен пък стартира в сградата на Международния младежки център, който ще бъде открит в 15:00 ч. днес. В него участват 54 младежи от Кралство Норвегия, Република Сърбия, Перник, Монтана, Враца, Стара Загора и Добрич, които започват своята работа, посветена на зеленото мислене и природосъобразния начин на живот.

     

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини