Търсят 20 шофьори за международни превози

110 са обявените работни места в бюрата по труда в област Хасково. Най-много от тях са за шофьор на товарен автомобил с категория С за международни превози.Изискването е лицето да има средно образование.

Сред другите длъжности със средно образование са сервитьори, бармани, готвач, общ работник в производство, пакетировач, елекртотехник, охранител, шофьор-лекотоварен автомобил.

Работа се предлага още за монтажник- изделия от пластмаси, оператор- въвеждане на данни, продавач-консултант в магазин за дрехи втора употреба, продавач-консултант в магазин за мебели, кредитен консултант, газокарист, лаборант и машинен оператор.

С висше образование и опит в сферата се търси главен счетоводител.

Информация за обявените свободни работни места в Бюрата по труда в региона и за сезонна заетост в страната можете да получите от всеки трудов посредник.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ro
    roker
    4 -10
    18:05, 12 май 2024
    да живееш в консервена кутия и да обикаляш по пъти... Виж коментара
    • Де
      Демир
      17 -2
      22:01, 12 май 2024
      След като всички са бездарници,ти какво можеш?Кога си живял в такава кутия или чакаш да ограбиш пенсията на родители ти ти или заплатата на женати ако имаш такава.За мен ти си повече от бездарник.
    • Шо
      Шофьор
      0 -1
      10:52, 13 май 2024
      Поне за дарение на органи става!
    • Ro
      roker
      2 -3
      12:08, 13 май 2024
      малко останаха бездарниците, щом постоянно търсят. никога няма да се кача в консервена кутия да обикалям като куче по пътищата. кадърен съм да си изкарвам хляба по много начини.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини