Дуги Уайт и John Steel ще подгряват Глен Хюз на 27 май

Дуги Уайт заедно с група John Steel ще подгреят публиката преди концерта на Глен Хюз, който ще се състои от 20:00 часа на 27 май 2024 година в столичния клуб Joy Station.

Ще чуем авторски композиции на John Steel и песни на именития певец от престоя и участието му в Rainbow.

Гостуването на Глен Хюз у нас е част от турнето 50th Anniversary „Burn“ Album Tour 2024, по време, на което той изпълнява целия класически албум на Deep Purple.

Дъглас "Дуги" Уайт (Doogie White) е талантлив, добре познат шотландски рок вокалист. През 1984 година създава група La Paz, с която практически никога не се е разделял. Познат е като вокалист от Rainbow на Ричи Блекмор, Джон Лорд, Michael Schenker Group, Кози Пауъл, Praying Mantis, Rising Force на Ингви Малмстийн, Tank и Alcatrazz. Гостува в концептуалното издание “Нострадамус” на Николо Коцев през 2001 г., а на 1 септември 2009 г. пее за първи път у нас с Джон Лорд (John Lord) на концерта за група и оркестър в Пловдив. През 2012 година на Kavarna Rock Fest го видяхме като певец на Michael Schenker Group (MSG), а след това участва на редица музикални форуми у нас. През 2017 година с родната формация John Steel записаха албума „Everything or Nothing“.

Датата е 27-ми май! Запазете я за Глен Хюз, Дуги Уайт & John Steel и вашата компания!

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини Orange, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и касата в „Борис Христов“, касите на Fast Pay и други. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

Източник: zrock.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини