Мъж преби жена си в Кърджали,задържаха го

За нанесена телесна повреда в условията на домашно насилие е задържан 61-годишен жител на община Кърджали. При възникнал семеен скандал вчера мъжът нанесъл побой на съпругата си. Пострадалата е била прегледана от медицински екип  и освободена за домашно лечение. По случая е започната проверка в РУ-Кърджали, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“.

За хулигански действия 25-годишен е задържан в РУ-Крумовград.  При възникнал семеен скандал около 20 часа снощи в село Пелин мъжът нанесъл удар с глава в лицето на 31-годишен. Потърпевшият бил прегледан от екип на Филиала на спешна помощ в Крумовград. Група „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверка с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

 Артикули, имитиращи известни търговски марки, са открити при извършени проверки в Момчилград. Около 13,30 часа вчера полицейски служители открили 108 артикула в два търговски обекта в града – дамски, чанти, тениски и шапки с логото на известни марки, използвани без съгласието на притежателя на изключителното право. Дрехите и чантите са иззети и са на съхранение в полицейското управление. Образувани са проверки, които се извършват от група „Криминална полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини