Мъртво пиян шофьор на "Мерцедес" арестува полицията в Кърджали

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол. Около 11 часа вчера в Кърджали полицейски служители спрели за проверка „Мерцедес“ с 53-годишен водач. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел 2,6 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за химически анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

 Незаконен превоз на животни е установен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали с цел подобряване на средата за сигурност и обстановката по безопасност на движение. Малко след 10 часа вчера в Кърджали за проверка е бил спрян товарен „Мерцедес“, управляван от 48-годишен. Полицейски служители констатирали, че в колата се превозват 11 домашни животни без ушни марки и без необходимите документи за транспорт. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните са съставили акт за установеното административно нарушение.

 Пътно произшествие без пострадали е станало вчера около 7,45 часа в Кърджали. 31-годишен водач на товарен „Ивеко“ блъснал спрял пред него за изчакване на светофарна уредба лек автомобил „Мерцедес“. Тестовете на водачите за алкохол с техническо средство са с отрицателни резултати. При обработката на произшествието полицейски служители констатирали, че товарната кола не е преминала годишен технически преглед. Съставен е акт по ЗДвП.

 Сигнал за пожар в депото за отпадъци в село Вишеград е подаден снощи в 19,40 часа. Екип на РСПБЗН-Кърджали е бил изпратен за потушаване на огъня, причинен от човешка небрежност. Няма материални загуби.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини