Рисунка върху тениска с послание срещу тютюнопушенето в Хасково

Изображение 1 от 2

  Превантивно-информационен център по наркотични вещества - Хасково организира конкурс за рисунка върху тениска, съобщиха от Община Хасково.

  Инициативата e по повод Световния ден без тютюнопушене. Конкурсът ще се проведе на 31 май от 14:30 ч. в пространството пред Младежки център под мотото „Аз съм готин без да пуша. Обичам живота без цигарен дим!“

  В рамките на един позитивен, интересен и динамичен учебен час с творчество и креативност своите послания върху тениски ще отправят 50 деца от 5 и 6 клас от 17 училища в Община Хасково. Най-добрите идеи ще бъдат отличени с награди, а всички участници ще получат тениските и материалите като подарък, както и грамоти за участие.

  Идеята на инициативата е да се ангажира вниманието на децата, родителите и обществеността към вредата, която оказва тютюнопушенето върху здравето не само на подрастващите, но и на хората от всички възрасти.

  "Община Хасково Ви кани да станете част от инициативата и да отправим заедно своето послание срещу тютюнопушенето!", призоваха от кметството. 

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини