Спасителни демонстрации и томбола с награди за откриването на Плувно лято '2024

На 24 юни 2024г. (понеделник) от 11.00ч. стартира Плувно лято`2024 на басейн "Химик", информират от местната администрация.

Специална програма е подготвила Община Димитровград за откриването на басейна. Ще бъдат показани спасителни демострации и видове плуване от БЧК - Хасково. В програмата са предвидени изпълнения на деца от клубовете по танци ,,Dance fit” и „Loca dance”  към ОП "Детски и младежки център", а всеки дошъл на откриването ще може да участва в томбола с атрактивни награди - десет ваучера за  безплатни посещения на басейна през различни периоди от летния сезон.

Басейнът ще работи с посетители от 10.00 до 19.00ч. всеки ден. Съоръжението ще заработи със старите цени на билетите, които към момента са: за деца до 7-годишна възраст безплатно ползване, до 18 години - 1лв., а над 18г. билетът за ползване е 3лв.

На предстоящото заседание на Общинския съвет местните парламентаристи ще разгледат внесената докладна от кмета на общината за актуализиране цените за ползване на съоръжението, съобразно експлотационните му разходи. Измененията предвиждат за деца до 7 години ползването на басейна да остане безплатно,  за деца от 7 до 18 години да е  3 лв/ден, а за за лица над 18 години – 5 лв/ден. Припомняме, че цените за ползване на басейна са непроменени от дванадесет години.

Басейнът е обезпечен със спасител. При проявено желание за обучение по плуване желаещите ще могат да се записват при спасителя и при набиране на група ще стартира курс по плуване.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини