Димитровград ще бъде домакин на Регионална среща на секретарите на общини от 7 области

На 25 юни 2024г. (вторник) Димитровград ще бъде домакин на Регионална среща на Националната асоциация на секретарите на общините в Република България.

Работния семинар ще започне от 10.30ч. в заседателната зала на втория етаж в общинска администрация. В Димитровград се очаква да пристигнат секретари на общини от цялата страна от областите Бургас, Кърджали, Сливен, Смолян, Стара Загора, Хасково и Ямбол.

Еднодневния форум предвижда лекция Сезгин Бекир, доктор по психология и клиничен психолог, почетен член на НАСО РБ на тема „Хора за управление и управление за хората“. Представяне пилотно проучване сред секретарите на общини в Република България на тема: „Регулаторните лаборатории като част от законодателната политика, основана на доказателства”. говорители са Теодора Ангелова - ръководител на Национален център за парламентарни изследвания, проф. д-р Ирина Цакова доктор по научна специалност „Теория на държавата и правото“, професор по „Информационно право“, дискусия и обсъждане на актуални въпроси в работата на секретарите на общини и райони.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини