Временна организация на посещенията в ДГ "Зорница" през летния сезон

Във връзка с множество запитвания, от страна на родители, община Асеновград информира, че и тази година в ДГ „Зорница“ ще бъде осъществена временна организация, касаеща посещението на децата през летния период.

Практика е малчуганите да се събират в сборни групи, които да бъдат организирани в една от двете сгради на детското заведение.

През лятото на миналата година грижи за децата се полагаха във филиал „Запад“, разположен на ул. „Георги Ковачев“ №13.

Тази година, на ротационен принцип, децата ще бъдат приемани и грижи за тях ще се полагат в централната сграда - на ул. „Княгиня Евдокия“ №39.

Промяната се налага също заради предстоящ ремонт в сградата на филиал „Запад“, с цел още по-доброто и качествено обгрижване на най-малките жители на общината.

Периодично се правят ремонти, времето за осъществяване на които обикновено е през лятото.

Сега е предвидено извършване на ремонтни дейности в кухненския офис на IБ група „Том и Джери“.

Ще бъдат предприети мерки и за отстраняване на теч от покрива на сградата. Ще се боядисат и освежат помещенията, нуждаещи се от това.

Друга причина за временната организация е намаляващият брой на децата през летните месеци. Лятото е времето, в което педагогическият персонал има възможност да ползва полагащия му се платен годишен отпуск.

Община Асеновград и ръководството на ДГ „Зорница“ уверяват, че няма място за притеснение, от страна на родителите, по отношение на временната организация.

Грижата за децата ще продължи да се осъществява качествено и съгласно нормите и правилата.

Предварителни благодарности за проявеното разбиране, съдействие и търпение, в името на доброто развитие на децата на Асеновград.

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини