Успех за нашите млади пианистки на 17-ият Национален фестивал на музикалните школи в град Пловдив

На 22 и 23 юни се проведе 17-ото издание на Националния фестивал на музикалните школи, който се проведе в НЧ“Христо Ботев – 1905“ в град Пловдив. Събитието събра на едно място изключителни млади музикални таланти от цялата страна и предложи незабравими музикални изживявания.

Фестивалът бе оценяван от компетентно жури, което включваше изтъкнати музикални педагози и специалисти:

Професор Албена Димова, председател на журито. Професор Димова е уважаван музикален педагог с дългогодишен опит и множество награди за своя принос към музикалното образование.
Доцент доктор Надежда Кузманова, известна със своите научни трудове и педагогическа дейност в областта на музиката. Тя е обичан преподавател и вдъхновяващ наставник за много млади музиканти.
Доцент доктор Светослав Карагенов, специалист с изключителни постижения в музикалната теория и практика. Неговите изследвания и преподавателска дейност са широко признати в академичните среди.
Преподавател Красимира Паурува, чието име се свързва с висок професионализъм и дълбока отдаденост към обучението на млади таланти.

С голяма гордост съобщаваме, че представителите от Общинския център за култура и младежки дейности се отличиха със своите забележителни изпълнения и постигнаха високи резултати.

Мирай Исмаил - Първо място в специалност  "Пиано", II-ра възрастова група

ИремМоллахасан–Специална награда  в специалност  "Пиано", I-ва възрастова група и беше поканена да участва на заключителния концерт

Тези успехи са резултат от усилената работа и талант на нашите млади музиканти, както и от всеотдайността на техния преподавател г-жа Дарена Чавдарова. Фестивалът приключи успешно, оставяйки незабравими спомени и вдъхновение за всички участници и присъстващи.

Мариана Ликова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини