Подозират Левски в мръсни игри

Шефът на Берое Дамян Георгиев изрече това, което от доста време се шушукаше, но никой не изричаше гласно. А именно - клубът от Стара Загора може и да не получи лиценз за Европа заради някой голям отбор. Само класиралите се до трето място в "А" група, както и носителят на Купата на България, имат право на участие в евротурнирите.

"До неделя очаквахме, че някой от големите отбори ще създаде проблем. Вие знаете че във футбола, както и на други места, има лобита" - заяви Георгиев в предаването "Още по темата" на ТВ Стара Загора. "Надявам се да не се стигне дотам", пише 7 дни спорт.

Шефът на старозагорския клуб не изрече гласно името на отбора, който според него подлива вода. Но от думите му става ясно, че говори за Левски. Защото до неделя сините бяха четвърти и извън евротурнирите. Вече са трети и ще играят в Лига Европа.

Дамян Георгиев заяви още, че е говорил с хората в БФС и е получил уверение, че Берое ще вземе лиценз и ще представя България в Европа.

"Единственият критерий, на който ние не отговаряхме, беше стадионът" - обясни още Георгиев. "Посочили сме "Георги Аспарухов" и не би трябвало да има проблем."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини