Студентки се разсъбличат за рожденния ден на Путин

Сн.: блога на Кристина Потупчик

Студентки от факултета по журналистика на МГУ (Московски държавен университет) подготовиха подарък за рождения ден на премиера Владимир Путин. Те се снимаха за еротичен календар.

Календарът за 2011 год е отпечатан в тираж 50 хил. броя. На всяка страница има по една снимка на студентка по бельо и личното и обръщение към Путин.

Обращенията са кратки и свързани със скорошни руски събития, или са с абстрактен характер. От рода на "Всяка да имаше такъв мъж” („Всем бы такого мужчину"), „Какво ще кажете за третия път?” ("Как насчет третьего раза?"), „Горските пожари потушиха, а аз още горя!”, „Вия сте най-добрия”, „Ще ме вземете ли за втори пилот?", „Е, а кой друг, ако не Вие?”, „Искам да Ви поздравя лично. Звъннете на 8-925-159-17-28".

Календарът ще се продава в мрежата супермаркети "Ашан". Снимките могат да бъдат видяни на блога на прессекретаря на движението "Наши" Кристина Потупчик.

Инициативата веднага бе разкритикувана от декана на журналистическия факултет на МГУ. Всеки има право да поздрави Путин за рождения му ден, смята тя. Проблемът идва от това, че студентките се прикриват зад бранда на университета, който не им принадлежи, ползвайки го за реклама на своя подарък. Няма да има санкции. „За какво да ги наказваме? Това е въпрос само на възпитание, вкус и етика”, пояснява деканът. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини