Седни, за да ти кажа колко ме желаеш

Не само разпуснатата и мятаща се свободно грива, а и положението на бедрата издава желанието за флирт и секс. Психолози от Масачузетския универсиет установили, че начинът, по който жените поставят краката си сeдайки, изпраща (под)съзнателни сигнали към силния пол.

Уверените жени, който са с високо самочувствие и обичат да предизвикват мъжете, сядат демонстративно, прехвърляйки крак върху крак.

Ще разпознаете откритата флиртаджийка по това, че когато седи преметнатите й крака са образували широк ъгъл и тя предизвикателно върти едната си обувка. Тези дами търсят единствено мъжкото внимание и почти безпрепядствено го получават.

Според учените дейните жени изнасят единяи си крак напред, а другият остава свит. Те са заели стартираща поза и са са готови за нови подвизи и начинания.

Твърдият и независим характер у дамите личи, когато те прилепят бедра едно към друго в свита в коляното поза. Това е начин индиректно да покажат търпение и спокойствие, примесено със съпротива. Когато сте нервна,  в очакване - инстинктивно опирате токовете на обувките в стола.

Пасивните и подвластни в любовта жени изнасят напред караката си. Тази поза издава неангажираност, отпуснатост. Тези жени не предприемат първата крачка, а очакват винаги да бъдат ухажвани.

Вашата секс лъвица седи с крака, качени на масичка или бюро. Това са силно разкрепостените жени, които притежават и нюанси на непукизъм. Тези дами не са пасивни, а когато си набележат цел, стрелят право в нея.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини