Джорджо Армани и Samsung създадоха дизайнерски смартфон

Партньорството между Джорджо Армани и Samsung Electronics продължава да се разраства. Комбинацията от шик и хай-тек технология доведе до ексклузивна серия смартфон - Giorgio Armani Samsung GALAXY S.

Дизайнът на тялото на телефона, дело на Giorgio Armani, е снабден с блестящ дисплей SUPER AMOLED, с чудесен образ дори и при директна слънчева светлина, и с редица интелигентни функции.

Външността на устройството въплъщава квинтесенцията на изяществото на Армани. Прибавяйки усещане за уникалност, изящният гръб на телефона е украсен с фигурално метално покритие, по проект на Armani, а дебелината му е едва 9,9 милиметра.

Дизайнерският Samsung GALAXY S предлага интелигентни функции, с които ще сте винаги на линия. Услугата Social Hub с integrated messaging синхронизира телефонния указател, календар, история и SNS в едно цяло.

Мобилният телефон е снабден с Android Market и с магазина за приложения Samsung Apps, така че всеки потребител може сам да избира измежду безбройни приложения като utility apps, игри, здраве и лайфстайл, e-книги и др.

„Дългогодишното партньорство между Samsung и Джорджо Армани създадоха отлично изработен мобилен апарат, който е отражение на изтънчения вкус на потребителя. За мен бе великолепно да видя как дизайнът и технологичната експертиза на Samsung съвпаднаха с една от най-престижните и стилни марки в света.", сподели YH Lee, вицепрезидент на Samsung Mobile Marketing.

Телефонът Giorgio Armani Samsung GALAXY S ще бъде наличен в бутиците на Джорджо Армани и във всички големи магазини за мобилни телефони в Италия още от началото на декември, а от 2011 г. телефонът ще гастролира по всички световни пазари.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини