Броени дни до старта на първата българска рок телевизия

Както знаете, у нас вече има дузина рок радиа, конкуриращи по брой радиата за хитове. Рок музиката има значителен брой привърженици, а рок радиата се радват на добър рейтинг.

Скоро ще стартира и първата българска рок телевизия - T-Rock TV. Евелина Павлова, която ще е програмен директор на телевизията, бе на същата длъжност в Star FM.

Интересен факт около телевизията е, че тя ще има „интернетско поведение". Това всъщност липсва на всички големи медии у нас.

По думите на създателите й, новата медиа ще протегне ръка на всички останали тгелевизии и ще се опита да работи в сътрудничество с тях.

Името и логото на T-Rock TV напомнят на радио Z-Rock, но това е случайност. Във форума на Metal Katehizis създателите уточняват, че телевизията трябвало да се казва Rock TV, но това име вече било заето.

В официалния сайт на телевизията пише, че рецептата на T-Rock TV е следната:

Много качествен рок, специализирани предавания и концерти на живо очакват зрителите от старта на новия медиен проект - T-Rock TV, през февруари 2011 г. Новата музикална телевизия ще се фокусира върху рок културата от последните четири десетилетия, като няма да залага на широко разпространеното мнение, че този стил винаги е тежък.

Зрителите на T-Rock TV ще могат да видят любимата си музика от различните поджанрове - класически рок и хеви метъл (AC/DC, METALLICA, GUNS N` ROSES), алтърнатив (PEARL JAM, ALICE IN CHAINS, NIRVANA), модерен рок (30 SECONDS TO MARS, LINKIN PARK), пънк рок (SEX PISTOLS, GREEN DAY), мейнстрийм рок (INXS, U2, DEPECHE MODE), бритрок (OASIS, COLDPLAY, BLUR) и още много.

Телевизия „T-Rock TV" гарантира истински рок 24 часа в денонощието, със специализирани предавания посветени на различните стилове.

„"T-Rock TV" е първият от поредица телевизионни проекти, които ще стартират в портфолиото на „TMG". Целта ни е да предложим на зрителите различни канали за забавление и развлечение, и да приложим стил на работа, нов за медийния пазар у нас", сподели Михаил Въжаров, маркетинг мениджър на „TMG".

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини