"Тритон екстрийм" кандидатства за общинския плаж


На сесията днес ще се разглежда предложението на кмета д-р Христо Грудев, градският плувен басейн(общински плаж) да бъде отдаден под наем за срок от 5 години. Кандидат да го наеме е асеновградският спортен клуб "Тритон Екстрийм".
Председателят на клуба Мариян Велев внесе официално писмо до общинската администрация, в което се заявява интерес към управлението и стопанисването на плувния комплекс. В офертата си клубът предлага да предоставя басейна както за плуване и отдих, така и за провеждане на курсове по плуване за начинаещи, за обучение на деца с физически увреждания и деца в неравностойно положение, за развиване на спортно-състезателния характер на плуването.

В момента в клуб „Тритон екстрийм” плуване тренират деца от 4- до 18-годишна възраст, обучавани от опитните треньори Мариян Велев, Георги Аргиров, Даниела Камбурова-Александрова, Ани Георгиева. Под тяхно ръководство през изминалата година за пръв път от доста време насам състезатели от Асеновград спечелиха медали от републикански турнири по плувни спортове.

Източник: asenovgrad.info

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини