Двама паднаха от петия етаж, единият загина

Двама младежи са открити в ранни зори в безпомощно състояние в тревната площ под блок в Карнобат. Единият е починал, другият с опасност за живота е транспортиран МБАЛ Бургас.

На 01.04.т.г. около 05.15 ч. в Районно управление «Полиция» - Карнобат е получено съобщение за инцидента. В тревната площ зад блоковото пространство на бл. 18, вх. Б, разположен на бул. «Москва» в града в безпомощно състояние са открити двама млади мъже – А.М., 22 годишен от с. Искра, общ. Карнобат и Ц.В., 27 годишен от Карнобат.

Дошлият на място екип от «Бърза помощ» при карнобатската болница е констатирал смъртта на А.М., а Ц.В. в тежко състояние с диагноза «съчетани травми», в кома, с опасност за живота, е настанен на лечение в МБАЛ Бургас. Трупът на А.М. е изпратен за аутопсия в бургаската болница.

Предстои извършването на аутопсия, съдебно-медицински експертизи, установяване и разпити на свидетели. По предварителни данни се касае за падане от покрива на пететажния блок, но детайлите по случая са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Районно управление «Полиция» - Карнобат.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини