Карбовски също подкупи Васа Ганчева

Медийната критичка демонстрира наглост и огромно самочувствие при гостуването си при Мартин Карбовски вчера. Васа Ганчева се съгласи да гостува в предаването му по Нова тв отново срещу заплащане, в противен случай отказвала да дойде в студиото. Самата тя го призна и в ефир, като поясни, че не го прави за първи път. "Наскоро ме каниха от ТВ7 да гостувам на Кошлуков, но като поисках хонорар ми заявиха, че нямат такава практика и не отидох", заяви възрастната дама.

Алчността й пролича и при предложението на Мартин да дари парите, които е взела от него, на дом за сираци или за друга благотворителна кауза. Васа обаче се възмути и заяви, че тя сама решава какво да прави с хонорарите си.

На няколко пъти Карбовски приканваше Васа да поиска прошка от почитателите си, затова че ги е подвела пишейки статии срещу подкупи. "Няма да искам прошка. Защо да го правя?! Аз не се чувствам виновна, отказвам да кажа "Сбърках!". Защо да се покайвам? Наистина бях безкрайно наивна, но аз имам цена и държа на нея", твърдо отсече критичката. Водещият я попита откъде има такова самочувствие, а тя го попита: "Нямам ли право да го имам? Сбърках пред себе си, но не трябва да се извинявам на никого".

Бившият кадър на БНТ се възмути и от публичните личности, позволили си да коментират корумпираната й същност. "Този психопат Маргарита Михнева как може да ме обсъжда? Не знам защо към мен се обърнаха всички доносници. Оставиха ме на обществен линч. Защо трябваше утайката на обществото да се изкарва срещу мен?", пита устатата Васа и за финал заяви, че се чувства добре след срама, който понесе от скритата камера на "хлебарките" Иван и Андрей, както нарича тя тв водещите в рубриките си в "Уикенд" и "Труд".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини