Изкуството да възбуждаме

Искате ли вашият мъж да изгаря като кибритена клечка, при това моментално? Всяка жена е способна да постигне този възбуждащ ефект – трябва само да знае няколко рини.

Както е известно мъжкото желание е много по-лесно възпламенимо, отколкото женското, но за да не бъде страстта само мимолетен проблясък, а да се превърне в непрекъсната и ярка фойерверка, вие трябва да се постараете, пише tia.bg

Ето няколко аспекта, на които трябва да обърнете внимание:

Инициатива

Както по време на флирта, така и в секса, инициативата, излизаща от жената, привлича мъжете. Те са настройват на същата вълна, когато ги искат открито. А това означава, че се възбуждат и по-силно.

Спонтанност

Повечето мъже се възбуждат от мисълта за спонтанен секс – дори с постоянната си партньорка.

Контрасти

Редуването нa лед и огън действа възбуждащо на рецепторите на кожата по същия начин, както и смяната на поведението на партньорката върху мозъка на мъжа. Ненапразно се говори за особено бурният секс след кавга! А сладоледът върху разгорещеното тяло на мъжа, както е известно, засилва пулсирането на всичко, което може да пулсира в мъжкото тяло.

Женско желание

Нищо не пленява мъжа така, както откритото показване на желанието от страна на жената. Студени, дори и най-красивите жени, не възбуждат мъжете.

Чувство за хумор

Това не шега. Мъжът се ласкае, когато жената искрено се смее на неговите шеги. Това ласкае и неговото самолюбие - и в съчетание с другите възбуди създава необходимата нагласа.

Шепот

Тембърът на гласа наистина има способността да влияе на противоположния пол. Мъжът е силно запленен от жената с нежен глас, а репликата, произнесена в ухото, в полумрака с притисната гръд до неговото тяло изобщо не му дава шанса да устои на изкушението. При това ефектът не зависи от смисъла на фразата.

Търкане

Безотказен възбудител, който може да се прилага както по време на танци, така и във всеки друг момент.

Неприкосновеност

Мъжът е привлечен, когато може да гледа, но не и да докосва. Поиграйте си на "правило на неприкосновеност на тялото". Ако мъжът се прояви като мошеник, просто му завържете ръцете.

Пластика

Гъвкавостта на женското тяло и мекотата на походката оказват невероятно въздействие на мъжа. Затова, ако искате да го възбудите, просто се поразходете пред него, показвайки своите способности за пластично движение.

Допълнителни атрибути

Играта на светлината, романтичните свещи, червеното спално бельо... действат възбуждащо не само на жените.

Полуразголеност

Тя често е по-еротична, отколкото пълното разголване, тъй като провокира мъжката фантазия.

Разкрепостени двусмислени шеги

Всяка разкрепостеност (да не се бърка с вулгарността!) повишава интереса към женската особа. Особено, ако жената се шегува и при това не се изчервява.

Дребни възбуждащи детайли:

- небрежно разкопчано копче, откриващо деколтето.

- татуировка, част от която е скрита под дрехите и се появява при ходене, карайки мъжът да предполага какво е продължението на изобразеното.

- голо тяло, украсено с аксесоари: дълги огърлици, колани, ботуши... всичко това не е задължително да се сваля при лягане в леглото.

- случайно битово разголване – например еротично изглеждаща част от женското тяло изпод одеялото по време на сън.

Повечето жени добре знаят какво трябва да направят, за да държат мъжката възбуда в тонус. Но нищо не ви пречи да приложите и тези напълно невинни трикове. Не се страхувайте, че ще изглеждате смешни или вулгарни. Ако не се отнасяте към тази игра сериозно, всичко ще бъде много по-просто, отколкото ви се е струвало. Отпуснете се, влезте в играта и след няколко минути няма да можете да се спрете. А мъжът ще оцени това!

Източник: tia.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини