Катя Попова решена да се бори за младите в Първомай

Здравеопазването, подобряване на инфраструктурата и борба с разпространението на наркотиците сред младите. Това ще са част от приоритети на номинирата от ГЕРБ за кандидат-кмет на Първомай д-р Катя Попова, ако съгражданите й гласуват доверие на предстоящите избори.

Голямо внимание ще бъде отделено и на жп линията, разделяща града на две. "Ще се опитаме да решим този проблем с експерти от министерството на транспорта", обеща Попова при днешното й официално представяне пред медиите в Пловдив. Според нея задължително трябва да се възстанови нарушената комуникация в града - заради издигнатата 3-метрова „Берлинска стена“, от години е нарушено придвижването от „Северен“ към „Южен“ Първомай и обратно.

Нов животински пазар, модерна зеленчукова борса и намаляване на безработицата. Трите цели също ще бъдат сред основните, за които д-р Попова обеща да се бори, ако тя е следващият градоначалник. Категорична е, че ще положи всички усилия да се създадат условия младите да останат в Първомай, а не масово да напускат общината както е в момента.

На въпроса защо е поела анжгажимен към партия, на която тя не е член, д-р Попова отговори, че ГЕРБ е политическата сила, подкрепяща нейните идеи.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини