Спрягат топ строител и адвокат за кандидати на ДПС в Смолян

инж.Юлиян Инджов е сред най-коментираните имена за кандидатура на ДПС в Смолян

Големият строителен предприемач Юлиян Инджов е сред най-коментираните имена за кандидат кмет на ДПС в Смолян, научи Смолян БГвести.

 Собственикът на строителна компания „ИСА 2000” и още няколко други фирми, е сред утвърдените строители в страната на сгради, пътища и съоръжения, стартирал бизнеса си от Смолян и региона преди 18 години. Строителният бизнесмен от  години се спряга като приближен на ДПС, но вероятното му издигане за кмет изненада някои от структурите на движението.

Юристът Бойко Младенов е другото име от Смолян, което също се върти като номинация за Смолян. Адвокатът е известен и като бивш председател на Общинска избирателна комисия години наред.

Депутатите Ариф Агуш и Рамадан Аталай също са заложени на рулетката за номинация за кмет и то още преди месец. Приближени до ръководството на движението в Смолян коментират, че ДПС трябва да избере силна фигура за кметските избори, но шансовете за Смолян са нищожни. Едва ли ДПС ще има и кмет в друг общински център, коментират още от кухнята на партията в Смолян.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини