Таря в Пловдив

Ден преди грандиозното шоу в Античния театър в Пловдив, всички билети, включително и пуснатите допълнително, са изкупени. По съображения за сигурност допълнителни билети няма да бъдат пускани в продажба.

Временните трибуни, които вече се монтират в Античния театър, се намират в горната лява част - на тревните площи. Билетите са без запазени места, с изключение на малка зона в средата, обособена като правителствена и дипломатическа ложа.   

Вратите в деня на концерта ще бъдат отворени в 18 ч., а самото шоу започва 2 часа по-късно. Във връзка с многобройните запитвания за режима на внасяне на фотоапарати, мениджмънтът на Таря Турунен направи следното официално пояснения:

„По традиция, концертите на Таря са свободни за снимане от феновете и ние никога не сме имали проблеми с това. В конкретния случай, обаче шоуто е по-особено! Това няма да е рок концерт, а спектакъл с много класически моменти и тихи пасажи. Щракане и презареждане на камери и фотоустройства, може да развали цялата атмосфера, а светкавиците ще бъдат трудно поносими за музикантите от оркестъра и хора. Затова, молим всички фенове, ако не знаят, как да изключат светкавиците и звука на камерите си, изобщо да не ги вадят. Благодарим ви предварително, очаква ни едно страхотно изживяване.“

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини