Панайотов реши 20-годишен проблем на Бадема

Панайотов на хвърля обещания, той ги изпълнява, убедиха се хората от Бадема

„Не познавам господин Панайотов, той също не ме познава, но искам да му благодаря, че още преди да е станал кмет, успя да реши проблем, който измъчва квартал „Бадема” от 20 години”. Това каза на среща с кандидата на ГЕРБ Иван Панайотов жителка на квартала. По думите й повреден хидрант пред блок 33 превърнал мястото в блато. При аварията преди две десетилетия от ВиК просто засипали тръбата, за да не се вижда как блика питейната вода, и го зарязали.

„На предишна среща с Панайотов разказах какво ни мъчи и бях удивена, когато следващата седмица видях багерите да разкопават улицата. За един ден оправиха аварията, макар да не ми се мисли за 20 години колко питейна вода е изтекла там, която всички ние сме платили“ , добави жената.

Готови сме с проект за цялостна подмяна на водопроводната мрежа на Хасково. Включително и в крайните квартали. Това заяви от своя страна кандидатът за кмет на Хасково Иван Панайотов на среща с хората от Бадема. Само преди ден от хасковското ВиК посочиха този квартал като критичен във водоснабдяването на града. Трябва цялостна подмяна на водопроводите в Хасково. Има пари за това в eвропейските програми, смятат експерти. Свиленград вече се възползва от това и спечели милиони левове за водоснабдяване и канализация.

„Такъв е резултатът когато има добрите отношения между институциите. Когато човек е скаран с всички, нещата стават трудно”, добави Панайотов.

Пред жителите на квартала кандидат-кметът на ГЕРБ изложи основните акценти в управленската си програма – цялостна подмяна на водопроводната мрежа в града, създаване на работни места чрез привличане на инвеститори, силен екип за работа по европейски проекти и особено-благоустрояване на кварталите. Това допадна на хората от „Бадема” за които ежедневни проблеми са разбитите улици, по които децата газят в сняг и кал, за да отидат до училище, битовата престъпност и кражбите.

Поставените от вас въпроси ще залегнат в нашата програма за управление на общината. И понеже проблемите не свършват ще продължим да се срещаме и след изборите, обещаха от ГЕРБ. Всяка седмица кметът ще има приемен ден, както и всички шефове на дирекции. Сега в общината е по трудно да се влезе отколкото в Пентагона, добави още Панайотов.

„Отваряме широко вратите за всеки гражданин на Хасково. Един от първите актове на новото управление ще бъде премахването на досегашната практика да не се обслужват граждани с висящи задължения. Това си има добра страна – събираемост на приходите, но пък е нечовешко да не можеш да получиш удостоверение за раждане на детето си, или недай си Боже, смъртен акт, заради забравена неплатена глоба или друго задължение. Общината трябва да е в услуга на хората, а не да ги тормози”, категоричен бе Иван Панайотов.

Кандидатът за кмет на ГЕРБ ще има открита приемна в Бадема още на 10 октомври. Тя ще бъде пред кафене „Папагал”. Всеки гражданин е свободен да се срещне лично с Иван Панайотов и да изложи проблемите, които го вълнуват.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини